петък, 9 декември 2022 г.

Нещо, което не знаете за президента на Русия!

 


По време на Втората световна война един войник получил разрешение да се върне у дома. Щом пристигнал на пътя близо до къщата си, той видял паркиран военен камион, натоварен с трупове, и разбрал, че врагът е бомбардирал града му. Камионът превозвал десетки трупове и се канел да ги транспортира до масов гроб.

Войникът спрял пред натрупаните трупове, за да ги погледне за последен път и забелязал, че обувката на крака на една от  жените прилича на обувките, които преди това бил купил на жена си. Той се втурнал към къщата си, за да потърси жена си, но бързо се върнал при камиона, за да провери трупа и намерил жена си! Шокът, който преживял войникът бил голям.Той не пожелал съпругата му да бъде погребана в общ гроб и затова поискал да я извадят от камиона, за да я погребе.

По време на транспортирането се остановявило,че тя все още диша бавно и затруднено, затова я откарали в болница, където й  оказват необходимата първа помощ и я връщат към живота. Няколко години след инцидента и края на войната съпругата на войникът, която е трябвало да бъде погребана жива, забременява и ражда момче на име Владимир Путин.

Това е настоящият президент на Русия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Участие в маркетингови проучвания срещу заплащане